Pripremite svoja stopala za lijepe dane

Stiglo nam je proljeće, a to znači da ćemo još malo uskočiti u otvorene cipele. Ne rijetko se desi da tijekom zime ne pridodajemo dovoljno pažnje stopalima i zanemarujemo ih. Sam postupak pedikure traje od 45 min do sat vremena, a osjećaj poslije pedikure je neprocjenjiv. Na Vama je samo da se opustite, a ostalo ćemo mi napraviti.

 

Stiglo nam je proljeće, a to znači da ćemo još malo uskočiti u otvorene cipele. Ne rijetko se desi da tijekom zime ne pridodajemo dovoljno pažnje stopalima i zanemarujemo ih.

Sam postupak pedikure traje od 45 min do sat vremena, a osjećaj poslije pedikure je neprocjenjiv. Na Vama je samo da se opustite, a ostalo ćemo mi napraviti.

Postupak pedikure?

Namakanje stopala u kupki, odstranjivanje zadebljale kože sa stopala, skraćivanje i oblikovanje noktiju, lakiranje noktiju, te nakon toga slijedi ugodna masaža stopala.

Rezultat ?

Osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti.

Uz klasičnu pedikuru također nudimo i medicinsku pedikuru u kojoj na stopalima rješavamo probleme poput: uraslih noktiju, ispucalih peta, kurijih očiju, natisaka i drugo.

Požurite i rezervirajte svoj termin na vrijeme.